Tort De Portocale
Tort portocaliu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 436 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei vegetal, amestec instant de budincă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan), Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu), și Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie Bundt de 10 inch. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați 3/4 cană suc de portocale, ulei, ouă și extract de lămâie. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 4 minute la viteză medie.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți 1/3 cană suc de portocale, zahăr și unt timp de două minute.