Tort De Ponei

Tort De Ponei
Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 543 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați ouă, culoarea alimentelor, amestecul de tort alimentar al diavolului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Stockyard Pony Cocktail (postare de invitat de la Jelly Toast), Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați două tigăi rotunde de 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați prăjiturile timp de 30 până la 60 de minute sau până când sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un castron mic, nuanțați 1/4 cană glazură de vanilie cu culoarea roșie a alimentelor pentru a face roz; așezați într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De VanilieGlazură De Vanilie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1/2 cană glazură de ciocolată într-o altă pungă de congelator din plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
5
Tăiați vârful mic de pe 1 colț al fiecărei pungi. Într-un castron mediu, amestecați glazura de vanilie rămasă și glazura de ciocolată pentru a face glazura maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Folosind cuțitul zimțat, tăiați porțiunea rotunjită a vârfului fiecărui tort pentru a face nivelul. Întoarceți prăjiturile tăiate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
7
Tăiați prăjiturile așa cum se arată în șablon. Pe tavă, aranjați bucățile de tort așa cum se arată în șablon, atașând bucăți între ele și în tavă cu o cantitate mică de glazură maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
8
Întindeți un strat subțire de glazură maro deschis pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Înghețați întregul tort cu glazură maro deschis. Cu glazură roz, țeavă pe pătură; răspândiți cu spatula metalică pentru a face netedă. Cu glazură de ciocolată mai închisă, numărul țevii pe pătură. Țeavă pe copite; răspândit pentru a face neted. Țeavă pe coamă și coadă, lăsând în fire lungi să arate ca părul. Atașați menta pentru ochi. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista