Tort De Pom De Crăciun

Tort De Pom De Crăciun
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu Brad de Crăciun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 225 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână betty cake mix, bucată de carton acoperită, gumdrops și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Pom De Crăciun, Tort De Pom De Crăciun, și Tort De Cafea Cu Brad De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați partea tăiată în jos. Din mijlocul unei laturi scurte, faceți o tăietură diagonală la fiecare colț din partea opusă, făcând 3 bucăți triunghiulare, așa cum se arată în diagramă. Faceți forma copacului aranjând 2 bucăți exterioare cu laturi drepte de 13 inci împreună pe tava acoperită cu folie; blat de îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați piesa centrală rămasă deasupra.
4
Întindeți un strat subțire de glazură deasupra și părțile laterale pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Înghețați întregul tort cu glazura rămasă. Apăsați bucăți de trestie de bomboane în capătul copacului pentru a face trunchiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Presărați cu zahăr colorat pentru a arăta ca niște ramuri. Aranjați gumdrops pe tort pentru a arata ca lumini sau ornamente. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista