Tort De Plăcintă Cu Căpșuni
Strawberry Pie Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de vanilie, rulați aluatul de plăcintă, căpșunile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o placă de plăcintă cu spray de gătit. Faceți aluatul; se toarnă în placa de plăcintă până la trei sferturi pline.
Coaceți până când sunt așezate în jurul marginilor, dar ușor oscilante în centru, 20 până la 25 de minute.
Între timp, faceți umplutura de căpșuni: aruncați căpșunile, zahărul granulat și sarea într-un bol.
Lăsați să stea 20 de minute.
Desfaceți 1 bucată de aluat de plăcintă pe o tăietură ușor aromată.
Tăiați în benzi de 1 până la 1 1/4 inci cu un cuțit. Pune deoparte.
Desfaceți bucata rămasă de aluat de plăcintă.
Tăiați trei benzi late de 1 inch din mijlocul rundei și apăsați benzile împreună, de la capăt la capăt, pentru a forma o bandă lungă. (Aceasta va fi utilizată pentru janta piecrust.)
Transferați tortul parțial copt într-un suport; se răcește ușor.
Scurgeți amestecul de căpșuni și lingurați-l pe tort, apăsând fructele de pădure în partea de sus pentru a le ține în poziție. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Aranjați jumătate din fâșiile de aluat de plăcintă în rânduri paralele peste căpșuni, la aproximativ 1 inch distanță, folosind fâșiile mai scurte de la capete.
Îndoiți toate celelalte benzi la jumătate.
Așezați una dintre benzile rămase peste centrul plăcintei, perpendicular pe celelalte. Desfaceți benzile peste cea perpendiculară. Repetați, alternând benzile pe care le pliați înapoi, pentru a crea un vârf de zăbrele. Tăiați consola.
Drapați banda lungă de aluat de plăcintă în jurul marginii plăcii, deasupra capetelor de zăbrele. Tăiați după cum este necesar și apăsați capetele împreună. Puneți marginea aluatului sub sine, apoi sertizați decorativ cu degetele.
Presărați crusta de zăbrele cu zahăr grosier și întoarceți tortul la cuptor.
Coaceți până când crusta este aurie, încă 10 până la 15 minute. (Acoperiți janta plăcintei cu folie de aluminiu dacă se rumeneste prea repede.)
Serviți cu înghețată de vanilie sau frișcă.
Fotografie de Kat Teutsch