Tort De Plăcintă Cu Căpșuni

Tort De Plăcintă Cu Căpșuni
Strawberry Pie Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de vanilie, rulați aluatul de plăcintă, căpșunile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o placă de plăcintă cu spray de gătit. Faceți aluatul; se toarnă în placa de plăcintă până la trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când sunt așezate în jurul marginilor, dar ușor oscilante în centru, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, faceți umplutura de căpșuni: aruncați căpșunile, zahărul granulat și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Desfaceți 1 bucată de aluat de plăcintă pe o tăietură ușor aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în benzi de 1 până la 1 1/4 inci cu un cuțit. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Desfaceți bucata rămasă de aluat de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
8
Tăiați trei benzi late de 1 inch din mijlocul rundei și apăsați benzile împreună, de la capăt la capăt, pentru a forma o bandă lungă. (Aceasta va fi utilizată pentru janta piecrust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
9
Transferați tortul parțial copt într-un suport; se răcește ușor.
10
Scurgeți amestecul de căpșuni și lingurați-l pe tort, apăsând fructele de pădure în partea de sus pentru a le ține în poziție. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Aranjați jumătate din fâșiile de aluat de plăcintă în rânduri paralele peste căpșuni, la aproximativ 1 inch distanță, folosind fâșiile mai scurte de la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
12
Îndoiți toate celelalte benzi la jumătate.
13
Așezați una dintre benzile rămase peste centrul plăcintei, perpendicular pe celelalte. Desfaceți benzile peste cea perpendiculară. Repetați, alternând benzile pe care le pliați înapoi, pentru a crea un vârf de zăbrele. Tăiați consola.
14
Drapați banda lungă de aluat de plăcintă în jurul marginii plăcii, deasupra capetelor de zăbrele. Tăiați după cum este necesar și apăsați capetele împreună. Puneți marginea aluatului sub sine, apoi sertizați decorativ cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
15
Presărați crusta de zăbrele cu zahăr grosier și întoarceți tortul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Coaceți până când crusta este aurie, încă 10 până la 15 minute. (Acoperiți janta plăcintei cu folie de aluminiu dacă se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Serviți cu înghețată de vanilie sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
18
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista