Tort De Plăcintă Cu Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu plăcintă cu căpșuni. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 424 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cruste de plăcintă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
În castron mare sau castron de mixer stand, bate amestec tort, apă, ulei și ouă la viteză mică de 30 de secunde. Bateți 2 minute la viteză medie, răzuind ocazional partea bolului.
Se toarnă aluatul în placa de plăcintă până când placa este plină cu 3/4 (nu veți folosi tot aluatul).
Coaceți 25 de minute sau până când marginea este setată, dar centrul este doar ușor clătinat. Între timp, aruncați căpșunile cu zahăr și sare; lasa sa stea 20 de minute.
Scoateți tortul din cuptor; așezați-l pe raftul de răcire pentru a se răci ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Pe suprafața de lucru ușor făinată, tăiați secțiunea mijlocie a 1 crustă de plăcintă în 3 benzi lungi (lățime de 1 inch). Apăsați capetele benzilor împreună pentru a face 1 bandă lungă pentru marginea plăcintei; pus deoparte.
Tăiați a doua crustă de plăcintă în benzi late de 1 inch.
Aranjați cu grijă jumătate din fâșiile de crustă de plăcintă din a doua crustă de plăcintă la aproximativ 1 inch distanță deasupra căpșunilor. Îndoiți fiecare altă bandă la jumătate; aranjați 1 din benzile rămase transversal în centrul plăcintei. Îndoiți benzile înapoi. Repetați până când se creează crusta de zăbrele, alternând benzi pe care le pliați înapoi. Tăiați excesul de crustă de plăcintă cu foarfece de bucătărie.
Aranjați o fâșie lungă de crustă de plăcintă în jurul marginii plăcintei, apăsând ușor pe marginea plăcii de plăcintă pentru a o fixa. Îndepărtați cu atenție crusta cu vârful degetelor. Acoperiți marginea cu folie.
Coaceți tortul de plăcintă la 232° 10 până la 15 minute sau până când crusta este maro aurie.
Scoateți din cuptor în raftul de răcire. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de tăiere.