Tort De Plăcintă Cu Căpșuni

Tort De Plăcintă Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu plăcintă cu căpșuni. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 424 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cruste de plăcintă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În castron mare sau castron de mixer stand, bate amestec tort, apă, ulei și ouă la viteză mică de 30 de secunde. Bateți 2 minute la viteză medie, răzuind ocazional partea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul în placa de plăcintă până când placa este plină cu 3/4 (nu veți folosi tot aluatul).
4
Coaceți 25 de minute sau până când marginea este setată, dar centrul este doar ușor clătinat. Între timp, aruncați căpșunile cu zahăr și sare; lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți tortul din cuptor; așezați-l pe raftul de răcire pentru a se răci ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pe suprafața de lucru ușor făinată, tăiați secțiunea mijlocie a 1 crustă de plăcintă în 3 benzi lungi (lățime de 1 inch). Apăsați capetele benzilor împreună pentru a face 1 bandă lungă pentru marginea plăcintei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Tăiați a doua crustă de plăcintă în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Aranjați cu grijă jumătate din fâșiile de crustă de plăcintă din a doua crustă de plăcintă la aproximativ 1 inch distanță deasupra căpșunilor. Îndoiți fiecare altă bandă la jumătate; aranjați 1 din benzile rămase transversal în centrul plăcintei. Îndoiți benzile înapoi. Repetați până când se creează crusta de zăbrele, alternând benzi pe care le pliați înapoi. Tăiați excesul de crustă de plăcintă cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Aranjați o fâșie lungă de crustă de plăcintă în jurul marginii plăcintei, apăsând ușor pe marginea plăcii de plăcintă pentru a o fixa. Îndepărtați cu atenție crusta cu vârful degetelor. Acoperiți marginea cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți tortul de plăcintă la 232° 10 până la 15 minute sau până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor în raftul de răcire. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista