Tort de piersici și cremă de cafea
Piersici și cremă de cafea tort ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 144 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu piersici, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de piersici și cremă de cafea, Tort de piersici și cremă de cafea, și Tort de cafea cu piersici și afine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. foaia de biscuiți cu grăsime cu scurtare. Într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplere cu brânză cremă cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare; pus deoparte.
Într-un castron mediu, tăiați 3 oz cremă de brânză și untul în amestec Bisquick, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele au dimensiunea mazării mici. Se amestecă laptele.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 8 până la 10 ori.
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi de 12x8 inci.
Întindeți crema de brânză umplând centrul dreptunghiului. Faceți tăieturi, lungi de 2 1/2 inci, la intervale de 1 inch pe laturile de 12 inci ale dreptunghiului. Îndoiți benzile peste umplutură, benzi suprapuse.
Se amestecă 2 linguri de zahăr și scorțișoară; se presara deasupra.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până devin aurii; se răcește 10 minute. Așezați cu grijă pe platoul de servire. Lingura plăcintă de umplere în jos centrul de tort de cafea.
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.