Tort de piersici și cremă de cafea

Tort de piersici și cremă de cafea
Piersici și cremă de cafea tort ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 144 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu piersici, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de piersici și cremă de cafea, Tort de piersici și cremă de cafea, și Tort de cafea cu piersici și afine.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F. foaia de biscuiți cu grăsime cu scurtare. Într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplere cu brânză cremă cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, tăiați 3 oz cremă de brânză și untul în amestec Bisquick, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele au dimensiunea mazării mici. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
LapteLapte
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 8 până la 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
RolaRola
4
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi de 12x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Întindeți crema de brânză umplând centrul dreptunghiului. Faceți tăieturi, lungi de 2 1/2 inci, la intervale de 1 inch pe laturile de 12 inci ale dreptunghiului. Îndoiți benzile peste umplutură, benzi suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Se amestecă 2 linguri de zahăr și scorțișoară; se presara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
8
Coaceți 12 până la 15 minute sau până devin aurii; se răcește 10 minute. Așezați cu grijă pe platoul de servire. Lingura plăcintă de umplere în jos centrul de tort de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
10
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista