Tort de piersici și cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați piersicile și tortul cu cremă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ghimbir măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de piersici și cremă, Tort de piersici și cremă, și Piersici și tort de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 32 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați toppingul bătut și 1 iaurt de recipient până se omogenizează.
Serviți tortul cu piersici și amestec de topping. A se păstra ușor acoperit la frigider.