Tort de piersici cu glazură de piersici Acre
Tortul cu piersici cu glazură acră de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, inele de bomboane gumate de piersici, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână-Piersică, Prăjitură Cu Smântână Cu Piersici De Afine, și Plăcintă Cu Piersici Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci (nu folosiți spray de gătit); ușor făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul între tigăi.
Coaceți runde de 8 inci 32 până la 37 de minute, runde de 9 inci 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un bol cu 2 căni cu microunde sau o cană de măsurare, amestecați 1 cutie de gelatină în 1/4 cană de apă. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim aproximativ 1 minut 30 de secunde sau până când amestecul fierbe, amestecând de 2 până la 3 ori pentru a dizolva gelatina. Într-un castron mare, bateți amestecul de gelatină, zahărul pudră, untul, sucul de lămâie și 2 lingurițe de apă la viteză mică până când glazura este groasă, dar tartinabilă. (
Adăugați 1 linguriță suplimentară de apă, dacă este necesar, pentru a face glazura tartinabilă.)
Pe farfuria de servire, Așezați 1 tort, cu fața rotunjită în jos.
Se întinde cu 1/2 cană glazură. Aruncați 2 picături de culoare roșie a alimentelor și 1 picătură de culoare galbenă a alimentelor pe glazură pe tort; rotiți cu spatula pentru a crea portocaliu intens. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Rezervați 1/2 cană glazură. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Adăugați 1 sau 2 picături de culori alimentare roșii și galbene la glazura rezervată. Rotiți în jurul tortului.
Se presară cu zahăr granulat. Decorează cu bomboane de piersici.
Tăiați ușor tortul cu un cuțit zimțat. Depozitați ușor acoperit.