Tort De Piersici
Tortul cu piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 287 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, piersici în sirop greu, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersic Cizmar Basculante Tort, Tort Dump: favorit ușor de Potluck cu amestec de tort și fructe de pădure congelate, și Tort De Gunoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu margarină.
Turnați piersicile și siropul greu în vasul de copt pregătit.
Întindeți amestecul de tort uniform peste piersici. Aranjați paturile de unt în rânduri uniforme pe amestecul de tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârful tortului este maro auriu, 35 până la 40 de minute.