Tort De Picnic Cu Ciocolată Cu Nuci

Tort De Picnic Cu Ciocolată Cu Nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de Picnic cu ciocolată cu nuci. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 179 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, amestecul de tort alimentar al lui betty devil, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Picnic Cu Ciocolată, Tort De Picnic Cu Ciocolată, și Tort De Picnic Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă chipsuri de ciocolată, zahăr brun și nuci pecan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
3
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci-cu excepția presărării amestecului de ciocolată pe aluat în tigaie înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Depozitați bine acoperit.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista