Tort De Pește
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bomboane rotunde de mentă, culori alimentare, amestec de tort betty lemon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Degete de tort de pește, Tort De Pește Picant, și Școala de tort de pește Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă. Aranjați bucățile de tort pe tavă pentru a forma pește așa cum se arată în diagramă. Înghețați cu un strat subțire de glazură pentru a sigila firimiturile, atașând bucăți cu o cantitate mică de glazură; refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Pentru a face culoarea violet, într-un castron mic, amestecați 5 picături de culoare albastră a alimentelor și 5 picături de culoare roșie a alimentelor. Picătură de culoare violet de-a lungul partea de sus de pește. Aruncați 6 picături de culoare albastră a alimentelor de-a lungul centrului și 6 picături de culoare galbenă a alimentelor de-a lungul fundului. Pornind de la marginea superioară a peștelui, amestecați culorile în glazură cu o spatulă mică sau o lingură, lucrând violet în albastru și albastru în galben. Folosiți spatele lingurii pentru a forma solzi. Definiți buzele cu marginea spatulei. Marcați coada și aripioarele cu furculița. Utilizați bomboane pentru ochi. Depozitați ușor acoperit.