Tort De Petrecere Cu Ciocolată

Tort De Petrecere Cu Ciocolată
Tortul de petrecere cu ciocolată este un desert care servește 12. O porție conține 357 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri devil ' s food, coaceți cacao, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de petrecere cu ciocolată cu glazură de rom Mocha, Petrecere de vacanță s: tort picant de ciocolată neagră cu sirop fierbinte de mure, și Tort " Petrecere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. canelat tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți untul, zahărul cofetarilor, cacao, cremă, extract și suficientă cafea pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Stropiți peste tort.
6
Garnisiți cu nuci pecan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Macauley Old Vine Zinfandel. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
Macauley Old Vine Zinfandel
Macauley Old Vine Zinfandel
Cu un buchet inițial de zmeură și o notă recurentă de arțar, acesta este un vin plin de corp, cu prospețime și aciditate. Are un strat primitor de condimente și note de plăcintă cu cireșe proaspăt coapte. Un act de echilibrare de înaltă sârmă de cântărire și prospețime.Amestec: 92% Zinfandel, 8% Petite Sirah
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista