Tort de pere și afine
Tortul cu pere și afine este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cobbler Cu Pere De Afine, Chipsuri De Afine-Pere, și Chipsuri De Afine Cu Pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu arc de 9 inch.
Combinați 1 1/2 linguri zahăr brun, 1 1/2 linguri zahăr alb și 1 linguriță scorțișoară într-un castron mic; rezervă.
Bateți împreună făina, 1 linguriță de scorțișoară și praful de copt într-un castron mare. Folosiți un mixer electric pentru a bate untul și 1 1/4 căni de zahăr alb împreună într-un castron mare separat. Bateți până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând.
Se amestecă în 1/3 din amestecul de făină până se combină. Bateți în 1/2 din lapte și încă 1/3 din amestecul de făină. Repetați cu laptele și făina rămase. Se amestecă extractul de migdale.
Îndoiți ușor perele, afinele și migdalele tocate în aluat.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Presărați amestecul rezervat de zahăr și scorțișoară peste aluatul de tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 50 de minute.