Bourbon Pecan tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 528 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, gălbenușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort Bourbon-Pecan, Tort De Bourbon Cu Smochine Pecan, și Două Tone Bourbon Pecan Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați 1 cană de făină cu coacăze și nuci pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se amestecă împreună restul de 2 căni de făină, praf de copt, sare și nucșoară. Pune deoparte. Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile de ou pe rând, apoi bateți în amestecul de făină alternativ cu bourbonul. Se amestecă amestecul de pecan de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Gălbenuș De Ou
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Coacăze
Unt
Nucșoară
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci Pecan
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înăbușesc. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.