Tort De Pavilion
Flag tort necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 578 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Pavilion Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort De Pavilion, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie de 18 x 13 x 1 1/2-inch.
Crema de unt și zahăr în castron de un mixer electric echipat cu atașamentul zbaturi pe mare viteză, până la lumină și pufos. La viteză medie, adăugați ouăle, 2 la un moment dat, apoi adăugați smântâna și vanilia. Răzuiește părțile laterale și amestecă până se omogenizează.
Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt până când este doar combinat.
Se toarnă în tigaia pregătită. Neteziți partea superioară cu o spatulă.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 până la 30 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru glazură, combinați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete, amestecând doar până la neted.
Răspândiți trei sferturi din glazură pe partea superioară a tortului răcit. Conturați steagul de pe vârful tortului cu o scobitoare. Umpleți colțul din stânga sus cu afine.
Așezați 2 rânduri de zmeură peste vârful tortului ca o dungă roșie.
Puneți glazura rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și țeviți două rânduri de dungi albe sub zmeură. Rânduri alternative de zmeură și glazură până când steagul este finalizat. Stele Pipe pe partea de sus a afine.
Servesc acest tort chiar în tigaie. Dacă doriți să o întoarceți pe o scândură înainte de îngheț, folosiți hârtie pergament atunci când Ungeți și făinați tigaia.