Tort De Pavilion

Tort De Pavilion
Flag tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, afine, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pavilion, Tort De Pavilion, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 13-in. x 9-în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați tortul pe o placă de tort acoperită. Folosind un cuțit mic, tăiați un 5-in. x 4-în. dreptunghi (1/2 in. adânc) în colțul din stânga sus al tort, lăsând un 1/2-in. bordură de-a lungul marginilor tortului. Pentru dungi roșii, tăiați 1/2-in. rânduri largi (1/2 in. adânc), lăsând un 1/2-in. frontieră. Folosind o furculiță, îndepărtați cu grijă bucățile de tort decupate.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Într-un castron mic, dizolvați gelatina albastră de boabe în 3/4 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă 1/2 cană de apă rece într-o cană de măsurare cu 2 căni; adăugați suficiente cuburi de gheață pentru a măsura 1-1/4 căni. Se amestecă în gelatină până se îngroașă ușor. Scoateți și aruncați orice cuburi de gheață rămase. Repetați, făcând gelatină de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
7
Într-un castron mic, combinați căpșunile și 1 cană gelatină de căpșuni. Într-un alt castron, combinați afine și 1 cană de gelatină albastră. Dați-l la frigider timp de 20 de minute sau doar până când este moale. (Salvați gelatina rămasă pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se amestecă amestecurile de gelatină. Turnați încet amestecul de afine în dreptunghi; lingură amestecul de căpșuni în dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Într-un castron mare, bateți untul până devine pufos; bateți zahărul și laptele cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați cremă de marshmallow; bate bine până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
11
Întindeți 1 cană pe părțile laterale și marginea superioară a tortului. Puneți la frigider glazura rămasă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Tăiați o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți un vârf mare de stea. Umpleți punga cu glazură rămasă. Înghețarea țevilor între rândurile de gelatină de căpșuni și în jurul marginilor tortului. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până când gelatina este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Ocazii4 iulie
Revista