Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie

Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie
Tortul de nuntă cu ciocolată albă și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 493 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 2,34 USD pe porție. Este perfect pentru Nunta. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, cremă de tartru, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, Tort De Nunta Alb, și Tort De Nunta Alb.

Instrucțiuni

1
Caș De Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
2
Faceți cașul în două loturi separate. Este folosit ca umplutură între straturile de tort și ca componentă în mousse.
3
Bateți 3 căni de zahăr și 4 1/2 lingurițe de amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treceți treptat în 1 1/2 cești de suc de lămâie, apoi 18 gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați 1 1/2 căni de unt. Gatiti la foc mediu pana cand cașul se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Transferați cașul într-un castron mediu. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului. Faceți al doilea lot de caș, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. La frigider cel puțin 1 zi. (Se poate face cu 7 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
7
Faceți glazura în două loturi separate cu cel puțin o zi înainte. Un lot este pentru tortul de 12 inci, unul pentru celelalte două prăjituri. Crema înlocuiește untul în această variantă a glazurii standard de brânză cremă, deci este tartinabilă direct din frigider. Folosiți frișcă grea pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Așezați 8 uncii de ciocolată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Folosind mixer electric, bate 3 pachete crema de branza intr-un bol mare pana pufos. Bateți în 1 1/4 căni de zahăr, apoi ciocolată caldă. Bateți 2 căni de smântână și 1 1/4 căni de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri ferme medii. Îndoiți în amestecul de brânză cremă în 3 adaosuri. Acoperi; rece. Faceți al doilea lot de glazură, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. Refrigerați glazura cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Așezați cașul de lămâie într-un castron mare și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți ciocolată albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Bateți frișca într-un alt castron mare până se formează vârfuri ferme medii; pliați în ciocolată albă caldă. Îndoiți amestecul în caș de lămâie în 3 adaosuri. Acoperiți bolul și răciți mousse până la rece și setați, cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tort de portocale cu lapte bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4
Folosiți jumătate din aceste ingrediente pentru a face tortul de 12 inci și jumătate pentru a face atât prăjiturile de 9 inci, cât și cele de 6 inci. Cerneti mai intai faina, apoi masurati-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Poziționați raftul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 12 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 6 inci, cu fund detașabil și laturi înalte de 3 inci. Cerneti 5 1/2 cani faina de tort cernuta, 5 1/2 lingurite praf de copt si 1 1/4 lingurite sare de 3 ori intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă 1 1/2 cani de lapte bătut, 3 linguri de concentrat de suc de portocale și 2 1/2 linguri de vanilie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană (1 1/2 bețișoare) unt într-un castron mare până când este neted și pufos. Bateți treptat în 1 1/4 căni de zahăr, apoi 3/4 cană de ulei. Bateți încă 1 cană de zahăr. Bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 1 1/4 căni (aproximativ 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
albușuri de ou și 1/4 linguriță cremă de tartru într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până când albii cad din bătăi în panglică groasă, pufoasă (nu rigidă), aproximativ 4 minute. Îndoiți albii în aluat în 4 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Coaceți tortul până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Tăiați în jurul tortului pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Faceți al doilea lot de aluat de tort urmând aceeași tehnică ca și pentru primul tort și folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient.
13
Transferați 8 1/2 căni de aluat în tigaia pregătită de 9 inci; transferați 4 căni de aluat în tigaia pregătită de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute pentru tort de 6 inci și 1 oră 18 minute pentru tort de 9 inci. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi.
16
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Răciți complet toate prăjiturile. (Se poate face cu 1 zi înainte de umplerea și înghețarea prăjiturilor. Întoarceți prăjiturile în tigăi. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Umplerea și înghețarea prăjiturilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
18
Pentru a ușura umplerea și înghețarea prăjiturilor, folosiți fundul pentru tigaie sau cumpărați runde de carton de la un magazin de prăjituri și bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Împingeți tortul de 12 inci în sus pentru a elibera din tigaie. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind fundul tart-pan sau rotund din carton de 11 inci, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și capacul; transferați stratul mijlociu pe suprafața de lucru și capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
21
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei sau pe carton rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
22
Se întinde peste 1 mousse generos de 3/4 căni. Picătură 1 3/4 cani caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
23
Se întinde cu aceleași cantități de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
24
Împingeți tortul de 9 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
25
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
26
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind partea inferioară a tăvii sau cartonul rotund, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
27
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
28
Întindeți 1 1/4 căni mousse peste. Picătură Generos 2/3 ceasca caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
29
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
30
Împingeți tortul de 6 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
31
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
32
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
33
Transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
34
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 5 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
35
Întindeți mousse generoasă de 1/2 cană. Picătură 6 linguri caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind spatula mare, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
36
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind spatula mare, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
37
Întindeți 2 1/4 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 12 inci ca prim strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
38
Întindeți 1 1/2 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
39
Întindeți 3/4 cană glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 6 inci. Răciți toate prăjiturile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
40
Întindeți 5 căni de glazură peste tort de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
41
Intinde 3 2/3 cani glazura peste tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
42
Întindeți 2 căni de glazură peste tort de 6 inci. Puneți la frigider tortul de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
43
Așezați tort de 12 inci pe platou. Apăsați 1 diblu drept în jos în centru și până la partea de jos a tortului. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
44
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
45
Tăiați încă 7 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați 7 dibluri rămase în tort, distanțate în mod egal și la 3 până la 3 1/4 inci de diblul Central. Chill tort cu dibluri.
46
Apăsați 1 diblu drept în jos în centrul tortului de 9 inci. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
47
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
48
Tăiați încă 5 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați diblurile rămase în tort, distanțate în mod egal și la 2 inci de centru; se răcește cu dibluri. (Se poate face cu 2 zile înainte. După ce glazura este fermă, acoperiți prăjiturile cu cupole de tort sau lejer cu folie; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
49
Asamblare și decorare
50
Amestec de trandafiri albi mari și mici și frezii (aproximativ 5 duzini)
51
Așezați tort de 9 inci deasupra diblurilor în tort de 12 inci.
52
Așezați tort de 6 inci deasupra diblurilor în tort de 9 inci.
53
Așezați trandafiri mari între nivelurile inferioare și medii, potrivindu-vă în trandafiri mici și frezii pentru a umple spațiul. Umpleți spațiul dintre nivelurile medii și superioare cu amestec de flori.
54
Compot de fructe de pădure
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
55
Acest compot de fructe contribuie contrast de culoare și aromă la fiecare porție de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
56
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Capac; se răcește până se formează sucuri, cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
57
Servire
58
Așezați nivelurile de tort de sus și de mijloc pe suprafața de lucru.
59
Scoateți florile și diblurile din prăjituri.
60
Tăiați tortul de sus în 8 felii.
61
Tăiați tortul de mijloc în 16 felii. Introduceți cuțitul drept în jos în tort de 12 inci la 3 inci de margine. Continuați să tăiați în jurul tortului la 3 inci de margine, făcând un cerc cu diametrul de 6 inci în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
62
Tăiați inelul exterior în 18 felii.
63
Tăiați centrul de 6 inci în 8 felii.
64
Așezați felii de tort pe farfurii; lingură compot alături de fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot

Ingrediente

11cp. legume (de exemplu, spanac)2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite1halbămure proaspetemure proaspete1halbă2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2 linguri de sirop (afine, afine etc.)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare3Ceapa galbena medie, tocatafăină de tort cernutăfăină de tort cernută397ardei habenerociocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)ciocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)9cp. legume (de exemplu, spanac)mazăre congelatămazăre congelată1kilogramepachete Philadelphia-brânză cremă de marcă, temperatura camereipachete Philadelphia-brânză cremă de marcă, temperatura camerei1cp. legume (de exemplu, spanac)aluat de prăjituri cu unt de arahidealuat de prăjituri cu unt de arahide5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalbușuri de ou (aproximativ 20 Mari)albușuri de ou (aproximativ 20 Mari)36marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrișcă grea răcităfrișcă grea răcită9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillemon curd (vezi mai sus)lemon curd (vezi mai sus)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6Crustă: firimituri de biscuiți grahamconcentrat de suc de portocale congelat dezghețatconcentrat de suc de portocale congelat dezghețat1halbăzmeură proaspătăzmeură proaspătă3cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala8halbecăpșuni proaspete, decojite, înjumătățitecăpșuni proaspete, decojite, înjumătățite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(3 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(3 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei5Crustă: firimituri de biscuiți graham(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1lingura. otet de vin rosuAmestec de trandafiri albi și fresias (aproximativ 5 duzini)Amestec de trandafiri albi și fresias (aproximativ 5 duzini)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista