Tortul de nuntă cu ciocolată albă și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 493 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 2,34 USD pe porție. Este perfect pentru Nunta. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, cremă de tartru, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, Tort De Nunta Alb, și Tort De Nunta Alb.
Instrucțiuni
1
Caș De Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
2
Faceți cașul în două loturi separate. Este folosit ca umplutură între straturile de tort și ca componentă în mousse.
3
Bateți 3 căni de zahăr și 4 1/2 lingurițe de amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treceți treptat în 1 1/2 cești de suc de lămâie, apoi 18 gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați 1 1/2 căni de unt. Gatiti la foc mediu pana cand cașul se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Transferați cașul într-un castron mediu. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului. Faceți al doilea lot de caș, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. La frigider cel puțin 1 zi. (Se poate face cu 7 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
7
Faceți glazura în două loturi separate cu cel puțin o zi înainte. Un lot este pentru tortul de 12 inci, unul pentru celelalte două prăjituri. Crema înlocuiește untul în această variantă a glazurii standard de brânză cremă, deci este tartinabilă direct din frigider. Folosiți frișcă grea pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Așezați 8 uncii de ciocolată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Folosind mixer electric, bate 3 pachete crema de branza intr-un bol mare pana pufos. Bateți în 1 1/4 căni de zahăr, apoi ciocolată caldă. Bateți 2 căni de smântână și 1 1/4 căni de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri ferme medii. Îndoiți în amestecul de brânză cremă în 3 adaosuri. Acoperi; rece. Faceți al doilea lot de glazură, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. Refrigerați glazura cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați cașul de lămâie într-un castron mare și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ciocolată albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Bateți frișca într-un alt castron mare până se formează vârfuri ferme medii; pliați în ciocolată albă caldă. Îndoiți amestecul în caș de lămâie în 3 adaosuri. Acoperiți bolul și răciți mousse până la rece și setați, cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Budincă Instantă De Lămâie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tort de portocale cu lapte bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Bețișoare De Covrig
4
Folosiți jumătate din aceste ingrediente pentru a face tortul de 12 inci și jumătate pentru a face atât prăjiturile de 9 inci, cât și cele de 6 inci. Cerneti mai intai faina, apoi masurati-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Poziționați raftul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 12 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 6 inci, cu fund detașabil și laturi înalte de 3 inci. Cerneti 5 1/2 cani faina de tort cernuta, 5 1/2 lingurite praf de copt si 1 1/4 lingurite sare de 3 ori intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Se amestecă 1 1/2 cani de lapte bătut, 3 linguri de concentrat de suc de portocale și 2 1/2 linguri de vanilie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană (1 1/2 bețișoare) unt într-un castron mare până când este neted și pufos. Bateți treptat în 1 1/4 căni de zahăr, apoi 3/4 cană de ulei. Bateți încă 1 cană de zahăr. Bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 1 1/4 căni (aproximativ 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
albușuri de ou și 1/4 linguriță cremă de tartru într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până când albii cad din bătăi în panglică groasă, pufoasă (nu rigidă), aproximativ 4 minute. Îndoiți albii în aluat în 4 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți tortul până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați în jurul tortului pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
12
Faceți al doilea lot de aluat de tort urmând aceeași tehnică ca și pentru primul tort și folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient.
13
Transferați 8 1/2 căni de aluat în tigaia pregătită de 9 inci; transferați 4 căni de aluat în tigaia pregătită de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute pentru tort de 6 inci și 1 oră 18 minute pentru tort de 9 inci. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi.
16
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Răciți complet toate prăjiturile. (Se poate face cu 1 zi înainte de umplerea și înghețarea prăjiturilor. Întoarceți prăjiturile în tigăi. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
17
Umplerea și înghețarea prăjiturilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
18
Pentru a ușura umplerea și înghețarea prăjiturilor, folosiți fundul pentru tigaie sau cumpărați runde de carton de la un magazin de prăjituri și bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Împingeți tortul de 12 inci în sus pentru a elibera din tigaie. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Creveți Sotați, Decojiți
20
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind fundul tart-pan sau rotund din carton de 11 inci, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și capacul; transferați stratul mijlociu pe suprafața de lucru și capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei sau pe carton rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Se întinde peste 1 mousse generos de 3/4 căni. Picătură 1 3/4 cani caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
23
Se întinde cu aceleași cantități de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
24
Împingeți tortul de 9 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
25
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
26
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind partea inferioară a tăvii sau cartonul rotund, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
27
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
28
Întindeți 1 1/4 căni mousse peste. Picătură Generos 2/3 ceasca caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
29
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
30
Împingeți tortul de 6 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
31
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
32
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
33
Transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
34
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 5 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
35
Întindeți mousse generoasă de 1/2 cană. Picătură 6 linguri caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind spatula mare, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
36
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind spatula mare, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
37
Întindeți 2 1/4 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 12 inci ca prim strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
38
Întindeți 1 1/2 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
39
Întindeți 3/4 cană glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 6 inci. Răciți toate prăjiturile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
40
Întindeți 5 căni de glazură peste tort de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
41
Intinde 3 2/3 cani glazura peste tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
42
Întindeți 2 căni de glazură peste tort de 6 inci. Puneți la frigider tortul de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
43
Așezați tort de 12 inci pe platou. Apăsați 1 diblu drept în jos în centru și până la partea de jos a tortului. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
44
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
45
Tăiați încă 7 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați 7 dibluri rămase în tort, distanțate în mod egal și la 3 până la 3 1/4 inci de diblul Central. Chill tort cu dibluri.
46
Apăsați 1 diblu drept în jos în centrul tortului de 9 inci. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
47
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
48
Tăiați încă 5 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați diblurile rămase în tort, distanțate în mod egal și la 2 inci de centru; se răcește cu dibluri. (Se poate face cu 2 zile înainte. După ce glazura este fermă, acoperiți prăjiturile cu cupole de tort sau lejer cu folie; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
49
Asamblare și decorare
50
Amestec de trandafiri albi mari și mici și frezii (aproximativ 5 duzini)
51
Așezați tort de 9 inci deasupra diblurilor în tort de 12 inci.
52
Așezați tort de 6 inci deasupra diblurilor în tort de 9 inci.
53
Așezați trandafiri mari între nivelurile inferioare și medii, potrivindu-vă în trandafiri mici și frezii pentru a umple spațiul. Umpleți spațiul dintre nivelurile medii și superioare cu amestec de flori.
54
Compot de fructe de pădure
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
55
Acest compot de fructe contribuie contrast de culoare și aromă la fiecare porție de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
56
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Capac; se răcește până se formează sucuri, cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
57
Servire
58
Așezați nivelurile de tort de sus și de mijloc pe suprafața de lucru.
59
Scoateți florile și diblurile din prăjituri.
60
Tăiați tortul de sus în 8 felii.
61
Tăiați tortul de mijloc în 16 felii. Introduceți cuțitul drept în jos în tort de 12 inci la 3 inci de margine. Continuați să tăiați în jurul tortului la 3 inci de margine, făcând un cerc cu diametrul de 6 inci în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
62
Tăiați inelul exterior în 18 felii.
63
Tăiați centrul de 6 inci în 8 felii.
64
Așezați felii de tort pe farfurii; lingură compot alături de fiecare.