Tort De Nunta Italian
Tort de nunta Italian ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 706 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Dacă aveți pecan, glazură de brânză cremă, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, Supă De Nuntă Italiană, și Supă de nuntă italiană II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înveliți ușor 2 tigăi de tort (8 inci) cu spray de gătit; deoparte. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, untul, laptele de unt, albușurile de ou și extractele. Bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți ananasul zdrobit, nuca de cocos și 1 cană de nuci pecan. Împărțiți aluatul în 2 tigăi de tort pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 31 până la 36 de minute sau până când testerul introdus în mijloc iese curat. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1 cană de nuci pecan și glazură. Cu un cuțit zimțat, tăiați ambele prăjituri orizontal pentru a face 4 straturi. Înghețați partea superioară a fiecărui strat cu 1/2 cană de glazură și stivați deasupra stratului următor. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța întregul exterior al tortului. Feliați și serviți.