Reteta Tort de nunta prajiturele ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 555 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, scurtare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Nunta Alb Cupcakes, Tort cu unt din Kentucky (aka Cupcakes de nuntă), și Cupcakes Cu Tort De Nuntă Cu Smântână Albă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pregătiți 2 rețete de glazură. Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Face 3 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
7
Umpleți fiecare cupcake cu glazură de tort de nuntă. Pentru a umple cupcakes, introduceți capătul unei linguri de lemn sau diblu în centrul cupcake-ului pentru a face o gaură. Umpleți o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu umplutură sau glazură. Folosiți foarfece sau foarfece de bucătărie pentru a tăia aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al pungii; introduceți punga în gaura din cupcake. Strângeți ușor până când umplutura ajunge în partea de sus a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Foarfece De Bucătărie
8
Acoperiți fiecare cupcake cu zahăr spumant, trandafiri cu pastă de gumă și perle comestibile.