Tort de nuga Caramel II
Caramel Nougat Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă face 12 porții cu 402 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Bomboane De Nuga Caramel, Nuga Nuga Caramel Bites, și Crunchy Arahide Caramel Nougat Candy Bar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 8 inch.
Cerneti faina de tort si combinati cu praful de copt si sarea. Puneți amestecul deoparte.
Cu și mixer electric, bateți scurtarea, zahărul și vanilia până la pufos.
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de scurtare.
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile de ou în amestec de făină, apoi pliați în batoane de bomboane tocate.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi scoateți-le din tigăi.
Stropiți cu caramel topit, dacă doriți.