Tortul cu nucă de morcov este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr de cofetărie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Morcovi Și Nuci, Tort De Morcovi Cu Nuci, și Tort De Pâine Cu Nucă De Morcov.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 10 inci. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună 1 cană de unt, zahăr brun și zahăr alb. Se amestecă ouăle și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingredientul uscat cernut, amestecați bine. În cele din urmă, pliați nucile, stafidele și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
Nuci
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când un tester iese curat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a face glazura, într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, vanilia, 1/2 cană de unt și zahărul cofetarilor până se omogenizează.