Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt

Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos prăjit cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt. O porție conține 851 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inci pe 2 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Bateți împreună laptele, albușurile de ou, semințele de vanilie și extractul de vanilie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei, amestecați împreună cele 2 1/4 căni de făină, zahărul, praful de copt și sarea. Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați cele 12 linguri de unt, câte o bucată pe rând, și continuați să bateți până când amestecul seamănă cu firimiturile umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană din amestecul de lapte și bateți la viteză medie până când sunt palide și pufoase, aproximativ 1 1/2 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați restul de 1/2 cană amestec de lapte. Măriți viteza la mediu și bateți încă 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului și amestecați timp de 20 de secunde mai mult. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pentru tort și neteziți blaturile cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 22 până la 24 de minute. Se răcește în tigăi pe un suport de copt timp de 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul părților laterale ale tigăilor și răsturnați prăjiturile pe suportul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți hârtia pergament și lăsați să se răcească complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Combinați crema de nucă de cocos și smântâna într-un bol și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Faceți crema de unt de nucă de cocos: bateți untul și zahărul cofetarilor într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați crema de nucă de cocos și sarea; bateți până când crema de unt este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Asamblați tortul: folosiți un cuțit lung zimțat pentru a tăia fiecare tort orizontal în 2 straturi. Rezervați unul dintre straturile cu fund plat pentru partea superioară a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
5
Așezați un alt strat pe un carton rotund, tăiat în sus și periați cu o parte din siropul simplu de nucă de cocos. Puneți o treime din umplutura de nucă de cocos pe tort și, folosind o mică spatulă metalică offset, întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii tortului. Repetați cu încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Ungeți partea tăiată a stratului de tort rezervat cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Așezați stratul, tăiat cu fața în jos, deasupra tortului. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu crema de unt. Bateți nuca de cocos prăjită pe părțile laterale ale tortului și presărați câteva deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Combinați laptele, laptele de nucă de cocos și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță medie nereactivă; aduceți la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și amidonul de porumb împreună într-un bol mare. Bateți încet laptele cald în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în tigaie, puneți-l la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa. Răzuiți amestecul într-un bol, îndepărtați fasolea de vanilie și bateți în extractul de rom și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Combinați 1 1/2cupe de apă și zahăr într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se amestecă nuca de cocos, se scoate de pe foc și se lasă să stea cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se strecoară lichidul într-o cratiță curată. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Lasă să se răcească.

Ingrediente

1parmezan rasceapăceapă5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort, plus mai mult pentru tigăifăină de tort, plus mai mult pentru tigăi2cp. legume (de exemplu, spanac)Rom de nucă de cocos (recomandat: Malibu)Rom de nucă de cocos (recomandat: Malibu)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr cofetarizahăr cofetari3Crustă: firimituri de biscuiți grahammazăre congelatămazăre congelată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCremă de nucă de cocos (vezi mai jos)Cremă de nucă de cocos (vezi mai jos)6marialbușuri de ou, la temperatura camereialbușuri de ou, la temperatura camerei4marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1parmezan ras1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea, recesmântână grea, rece1pinchVârf de sareVârf de sare1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnucă de cocos îndulcitănucă de cocos îndulcită4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnucă de cocos îndulcită, ușor prăjită, pentru garniturănucă de cocos îndulcită, ușor prăjită, pentru garnitură2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, la temperatura camerei (pentru tigăi), plus 12 linguri de unt rece, tăiat în 12 bucăți (pentru tort)unt nesărat, la temperatura camerei (pentru tigăi), plus 12 linguri de unt rece, tăiat în 12 bucăți (pentru tort)3bastoaneunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte de nucă de cocos neîndulcitlapte de nucă de cocos neîndulcit1fasole de vanilie, semințe răzuite, fasole și semințe rezervatefasole de vanilie, semințe răzuite, fasole și semințe rezervate1fasole de vanilie, împărțită pe lungime, semințe răzuite și rezervatefasole de vanilie, împărțită pe lungime, semințe răzuite și rezervate1cp. legume (de exemplu, spanac)extract de vanilie purăextract de vanilie pură1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral, la temperatura camereilapte integral, la temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista