Tort De Nucă De Cocos Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos prăjit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 465 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt, și Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie metalică de 9 de 13 inci cu spray de copt.Cu un mixer electric, bateți albușurile la temperatura camerei până se formează vârfuri moi. Pune deoparte.Cu mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un bol mare de amestecare până când sunt ușoare și pufoase.
Combinați laptele de cocos, laptele obișnuit și vanilia într-o cană de măsurare.
Combinați ingredientele uscate (făină prin sare) într-un castron mic și amestecați timp de 30 de secunde.Cu mixerul la foc mic sau manual și folosind o lingură mare sau o racletă cu spatulă, adăugați alternativ amestecul uscat și amestecul de lapte la amestecul cremat. Se amestecă până se amestecă.Cu o racletă din silicon sau orice alt instrument de răzuire pe care îl dețineți, pliați albușurile bătute.
Se toarnă în tigaie și se coace pe raftul central timp de 35 până la 40 de minute (poate dura până la 45).
Așezați pe o grătar și lăsați să se răcească.Între timp, faceți găuri în tort cu o distanță de frigărui la aproximativ centimetri distanță.
Combinați laptele condensat și laptele de cocos și turnați peste tort, foarte treptat, permițând amestecului să picure în găuri. Acoperiți și răciți tortul cel puțin două ore.Faceți toppingul. Într-un castron mare, bateți crema până se îngroașă.
Adăugați zahărul și bateți până când încep să se formeze vârfuri tari. Bate în vanilie.
Se întinde sau se pipă peste tort și se presară cu nucă de cocos prăjită.
Serviți direct din tigaie.