Tort de nucă de cocos IV

Tort de nucă de cocos IV
Coconut Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 485 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 85 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, și Tort de fasole de nucă de cocos-vanilie cu glazură de unt de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Amestecați făina, praful de copt și sarea împreună și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
5
Se amestecă în extract de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
6
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând până se încorporează. Îndoiți nuca de cocos, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista