Tort de nucă de cocos cu lămâie cu glazură de frișcă
Tortul cu nucă de cocos cu lămâie cu glazură de frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 279 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați sare, zară, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de citrice cu glazură de frișcă de lămâie, Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă, și Cupcakes cu mâncare de înger cu glazură de frișcă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți ușor și făinați tigăi de tort de 2 (9 inci); căptușiți fundul cu hârtie de ceară și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Cerneti impreuna primele 4 ingrediente intr-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Cremă împreună unt și zahăr într-un castron mare separat la viteză mare, cu un mixer electric până la crem, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați ouă, câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare și bateți încă 2 minute sau până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Se amestecă împreună zară și următoarele 3 ingrediente într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Amestecați făina și amestecurile de lapte alternativ în amestecul de ouă, începând și terminând cu amestecul de făină, răzuind partea laterală a bolului între fiecare adăugare. (Aveți grijă să nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți aluatul uniform în tigăile pregătite și neteziți ușor partea superioară cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când prăjiturile au crescut și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți prăjiturile din cuptor și răciți timp de 15 minute în tigăi pe un suport de răcire. Întoarceți prăjiturile din tigăi pe raft și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Așezați 1 strat pe o farfurie de tort cu partea plată (de jos) în sus.
12
Întindeți cașul de lămâie uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Presărați afine uniform peste caș de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Caș De Lămâie
14
Întindeți 1 cană de frișcă înghețată peste caș de lămâie și afine și presărați cu 1/2 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Afine
Caș De Lămâie
Glazura
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Se acoperă cu al doilea strat și se întinde partea superioară și laturile tortului cu glazura rămasă. Apăsați nuca de cocos rămasă uniform în jurul tortului.