Tort De Nucă De Cocos Cu Ciocolată

Ciocolata Tort de nucă de cocos ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, marshmallows, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu fursecuri cu Macaroon cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului. Unsoare două 13-in. x 9-în. tigăi de copt. Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu hârtie cerată; pulverizați cu spray de gătit. Împărțiți aluatul între tigăi.
Se coace la 350 de minute timp de 15-20 de minute. Mișto.
Într-o cratiță mare, aduceți zahărul și laptele la fiert. Reduceți căldura la mediu și amestecați marshmallows până se omogenizează.
Se întinde pe al doilea tort.
Folosind hârtie cerată, scoateți a doua prăjitură din tigaie și inversați cu grijă deasupra umpluturii; îndepărtați cu grijă hârtia cerată. Se răcește complet.
Într-o altă cratiță, aduceți zahărul, laptele și untul la fiert.
Se ia de pe foc; se adaugă chipsuri și se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă peste tort; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte.