Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas

Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas
Tortul cu nucă de cocos cu ananas durează în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 923 calorii, 11g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru 1,61 USD pe porție, primești un desert care servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Tort de nucă de cocos și ananas, Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți ananasul, rezervând 1 cană de suc; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron mic, combinați făina și praful de copt. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând la viteză mare până când este gros și de culoare lămâie. Bateți în unt, extracte și 1/2 cană de suc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează bine.
5
Bateți albușurile cu bătăile curate la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Transferați la două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți 18-22 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește cu 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați 1 cană zahăr de cofetari; bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, bateți crema de brânză, ananasul și zahărul rămas al cofetarilor până se omogenizează; se amestecă 2 căni de nucă de cocos. Îndoiți în frișcă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
11
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; stropiți cu 2 linguri de suc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
12
Se întinde cu 2 căni de mousse. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu stratul de tort rămas și stropiți cu sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
13
Întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați nuca de cocos rămasă pe partea superioară și laterală. Se da la frigider cu cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ardei ArbolArdei Arbol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista