Tort De Nucă De Cocos Companie
Tort de nucă de cocos companie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 527 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de carton, amestec de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Al Companiei, Tort De Companie Rapid Și Cremos, și Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți și făină trei cakepans rotunde de 8 inch. Puneți tigăile deoparte.
Bateți ouăle la viteza mare a unui mixer electric 2 minute.
Adăugați smântână și următoarele 3 ingrediente, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de tort; bateți la viteză mică până se amestecă. Bateți la viteză mare 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de brânză cu cremă de nucă de cocos între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider într-un recipient etanș.