Tort De Nucă De Ciocolată
Ciocolata nuc Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Nuc și ciocolată Tort Bar, Tort De Nucă De Ciocolată, și Tort De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea, scortisoara si ienibaharul. Pune deoparte.
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Se amestecă nucile.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.