Tort de naut cu frunze de Fava si salata de rucola

Tort de naut cu frunze de Fava si salata de rucola
Tortul de naut cu frunze de Fava și salată de rucola este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 230 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pansament de fenicul și portocale, sare kosher, spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fasole Fava, sparanghel și rucola cu Pecorino ras, Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc, și Frunze Fava & pui-porc-Tofu cu bulion de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o oală mare, largă, la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand des, pana devine translucida, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă bulion și se încălzește până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Se presară făină de naut și drojdie, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie. Pur până la fel de neted ca mâncarea pentru copii. Se amestecă cimbru, frunze de fava și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă într - un 9-cu 13-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Așezați o foaie de folie de plastic deasupra și folosiți mâna pentru a nivela amestecul. Se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Inversați tortul pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați în 12 pătrate, apoi tăiați din nou fiecare pătrat în diagonală pentru a face 24 de triunghiuri.
9
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, triunghiuri maro, întorcându-se o dată, 8 minute în total; adăugați ulei după cum este necesar. Setați pe 6 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Faceți salată: aruncați rucola, frunzele de fenicul, pătrunjelul și jumătate de vinetă într-un castron. Puneți salata peste triunghiurile de năut și serviți pansamentul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NăutNăut
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
* Găsiți făină de năut și drojdie nutrițională la magazinele alimentare naturale sau la magazinele alimentare bine aprovizionate. Găsiți frunze de fava pe piețele fermierilor; dacă folosiți în schimb frunze de spanac, creșteți făina de naut la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Făină De NăutFăină De Năut
SpanacSpanac
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista