Tort De Mămăligă Cu Dovleac

Tort De Mămăligă Cu Dovleac
Tortul cu mămăligă de dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 389 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Rozmarin-Polenta Dovleac Condiment Tort, Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, și Cremă De Dovleac Mamaliga.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați dovleacul, untul, ouăle și albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Se amestecă până se omogenizează și se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecați iaurtul și polenta în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista