Tort De Mămăligă Cu Ciocolată Umedă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mămăligă de ciocolată umedă. O porție conține 621 calorii, 10g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.64 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coniac, unt, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Umedă, Tort De Ciocolată Umedă, și Tort De Ciocolată Umedă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Ungeți o tigaie de tort de 9 pe 13 inci și tapetați-o cu pergament sau hârtie cerată.
În partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă abia fierbe, se topesc ciocolata si untul împreună. Se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească ușor. Între timp, într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer manual), bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr granulat până la galben foarte deschis și pufos. Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți doar până când este rigid și lucios, încă aproximativ 30 de secunde. Îndoiți gălbenușurile de ou în amestecul de ciocolată fierbinte până abia se amestecă. Îndoiți albușurile până abia se amestecă.
Presărați rachiul și polenta uniform pe suprafața aluatului și pliați-l.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când centrul este ferm și un tester introdus în centru iese curat (câteva firimituri sunt în regulă), 1 până la 1 1/4 ore.
Se lasă să se răcească în tigaie.
Tăiați în pătrate, praf cu zahăr de cofetărie și serviți.