Tort de măduvă și pecan cu glazură de arțar
Tort de măduvă și pecan cu glazură de arțar necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la BBC Good Food are 60 de fani. Un amestec de ulei de floarea soarelui, zahăr brun, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Găuri De Gogoși De Măduvă Osoasă De Arțar, Tort de mere și ulei de măsline cu glazură de arțar, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort cu formă de arc de 22 cm cu pergament de copt. Cernem făina, condimentul și praful de copt într-un castron și sfărâmăm în zahăr. Într-un castron separat, bateți ouăle cu coaja de portocală și sucul, apoi turnați uleiul.
Adăugați măduva și 150g de nuci pecan în amestecul de ulei, apoi bateți în făină până se combină. Introduceți forma de tort, neteziți blatul și coaceți timp de 1 oră 20 de minute sau până când o frigăruie iese curată. Lăsați să se răcească timp de 30 de minute în staniu înainte de a scoate și de a pune pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
În timp ce tortul se răcește, faceți glazura bătând toate ingredientele împreună. Când prăjitura s-a răcit, folosiți o spatulă pentru a întinde glazura deasupra.
Presărați peste restul de nuci pecan pentru a decora și servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "