Tort de mâncare înger cu compot mixt de fructe de pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Angel Food cu compot mixt de fructe de pădure. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 199 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort de mâncare înger cu compot cu trei fructe de pădure, Compot De Fructe De Ghimbir Cu Tort De Mâncare Înger, și Tort de mâncare înger cu compot de fructe de toamnă.
Instrucțiuni
1
Înveliți un aragaz electric lent de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Combinați fructele de pădure, sucul de portocale și zahărul în slow cooker. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de fructe de pădure. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Fructe De Padure
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Serviți compot peste tortul cu mâncare înger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar înger
Compot
5
Sfat Ingredient: dacă aveți doar unul sau două tipuri de fructe de pădure, puteți face în continuare acest compot. Doar asigurați-vă că fructele de pădure adaugă până la un total de 6 căni.
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.