Tort de mâncare înger alb-negru

Tortul cu mâncare înger alb-negru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 626 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de extract de vanillan, smântână grea, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de mâncare înger alb-negru, Triple Berry Angel Food Cake Roll (un desert roșu, alb și albastru) + VIDEO, și Tort De Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați 1/2 cană de zahăr cu făina și Cerneți-le împreună de 4 ori. Pune deoparte.
Așezați albușurile, sarea și crema de tartru în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți cu viteză mare până când ouăle formează vârfuri medii-ferme, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la viteză medie, adăugați restul de 1 1/2 căni de zahăr stropindu-l peste albușurile bătute. Bateți cu viteză mare câteva minute până când este gros și strălucitor.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până când este foarte groasă, încă aproximativ 1 minut. Răsturnați albușurile bătute într-un castron mare. Cerneti 1/4 din amestecul de faina peste albusurile de ou si impaturiti-l foarte atent in aluat cu o spatula de cauciuc. Continuați să adăugați făina în 3 adaosuri egale, cernând și împăturind până când totul este încorporat. Îndoiți ciocolata rasă.
Turnați aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, neteziți blatul și coaceți-l timp de 35 până la 45 de minute, până când revine la atingere.
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați tigaia pe un suport de răcire. Când se răcește, rulați un cuțit subțire și flexibil în jurul tortului pentru a-l scoate din tigaie.
Pentru glazura de ciocolată, așezați chipsurile de ciocolată și smântâna grea într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă clocotită și amestecați până când ciocolata se topește.
Se toarnă ciocolata peste vârful tortului răcit pentru a acoperi complet blatul și se lasă să stropească pe părți. Dacă ți-a rămas glazură de ciocolată, o poți servi pe lateral cu tortul.