Tort de mâncare al diavolului" Top Tier " cu smântână-glazură de Fudge

Tort de mâncare al diavolului
"Top Tier" tort alimentar diavolului cu smantana-glazura Fudge ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 424 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, pudră naturală de cacao, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de mâncare al diavolului" Top Tier " cu smântână-glazură de Fudge, Tort de mâncare al diavolului cu glazură de ciocolată, și Tort de mâncare al diavolului cu glazură de Marshmallow pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului;preîncălziți la 350 F. Unt două cakepans de 5 inci cu laturi înalte de 2 inci. Linia de jos a tigăilor cu hârtie pergament; unt de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Combinați pudra de cacao șiciocolată de lapte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se toarnă 1/4 cană apă clocotită peste; bateți până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți în zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sareun alt bol mediu. Folosind un mixer electric, bateți ambele zaharuri, ulei, ou și vanilie într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați făină șiamestecuri de cacao; bateți până se omogenizează (batterva fi subțire). Împărțiți aluatul între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
7
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri atașate, 28 până la 30 de minute. Se răcește în tigăi pefisuri 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi; pergament peeloff. Întoarceți-vă; se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Puneți ciocolata în metal marecastron. Set castron peste cratiță de simmeringwater și se amestecă până la topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați untși amestecați până se topește, apoi adăugați smântânăși sirop de porumb și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Lăsați înghețul să stea la temperatura camerei până ladestul de gros pentru a se răspândi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Folosind cuțit zimțat, tăiați partea superioară a prăjiturilorpentru a face nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Tăiați fiecare tort orizontalîn jumătate.
7
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, peplatter.
8
Răspândiți glazura de 1/4 cană, lăsând marginea de 1/2 inch. Sus cu al doilea strat de tort,tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Răspândiți glazura de 1/4 cană,lăsând marginea de 1/2 inch. Sus cu al treilea tortstrat, tăiat cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Spread 1/4 cupa glazura, lăsând 1/2-inch de frontieră. Sus curămânând stratul de tort, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Spread1 / 3 Cupa glazura peste partea de sus și părți. Chillpână când glazura este setată, aproximativ 30 de minute. Păstrațirămânând glazură la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cupolă de tortși depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Aranjați trandafirii deasupra tortului și serviți.
1
Tigaile de tort de cinci inci sunt disponibile la unele magazine de articole de bucătărie și magazine de aprovizionare cu restaurante și online fromcheftools.com și amazon.com.
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista