Tort de mâncare al diavolului cu pânză de păianjen de ciocolată
Devil ' s Food Cake cu pânză de păianjen de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 692 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, pudră de cacao, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort de mâncare al diavolului cu Ganache de ciocolată, și Tort de mâncare al diavolului cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tigăi de tort cu unt, apoi tapetați fundul cu runde de hârtie pergament. Tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună apă fierbinte și cacao într-un alt bol până se omogenizează, apoi amestecați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Pudră De Cacao
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți untul și zaharurile cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu amestecul de cacao, începând și terminând cu făină și amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile.
7
Coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată și prăjiturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi 20 de minute, apoi întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
1
Urmăriți un cerc de 9 inci pe o foaie de hârtie pergament, apoi desenați o pânză de păianjen în interior cerc. Lângă web, desenați un păianjen de 2 până la 3 inci. Întoarceți desenele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Topiți chipsurile de ciocolată într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând. Se răcește ușor, apoi se transferă în punga de patiserie. Pipați ciocolata pe pânză, începând cu spițe și pe păianjen pe pergament, apoi înghețați până la fermitate, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Bol
1
Puneți ingredientele de glazură într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă clocotită. Bateți cu mixerul portabil la viteză mică până când amestecul este cald și zahărul s-a dizolvat. Continuați să bateți cu viteză mare până când este gros și pufos, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți vasul de pe foc și bateți glazura până se răcește ușor, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
2
Se întinde deasupra cu o parte din glazură. Se acoperă cu un alt strat de tort și se întinde cu o parte din glazură, apoi se acoperă cu stratul final de tort. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Tăiați porțiunea de pergament cu păianjen și rezervați. Inversați web pe pergament pe tort și îndepărtați cu atenție hârtia. Desprindeți pergamentul din păianjen și puneți păianjenul pe pânză.
4
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până când decorațiunile de ciocolată s-au înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, bine învelite în folie de plastic, la temperatura camerei sau cu 1 săptămână înainte și congelate.* Decorațiunile de ciocolată pot fi făcute cu 1 zi înainte și înghețate.* Puteți înlocui 2 lingurițe de extract pur de vanilie cu pudra de espresso din glazură.* Albușurile din glazură pot să nu fie complet fierte.* Tortul poate fi asamblat și decorat cu 4 ore înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Espresso Instant
Albușuri De Ou
Ciocolata
Glazura
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.