Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de ciocolată-portocală

Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de ciocolată-portocală
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte integral, ouă, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de mâncare al diavolului cu glazură de unt de ciocolată bătută, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Linia de fund de tigăi cu runde de hârtie pergament. Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cazan DubluCazan Dublu
CuptorCuptor
2
Scoateți din apă. Se răcește până la abia călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Cerneti faina si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți laptele și iaurtul pentru a se amesteca într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, untul și lavanda într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în ciocolată topită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
UntUnt
IaurtIaurt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă ingredientele uscate alternativ cu amestecul de lapte în 3 adaosuri fiecare. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 15 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă 8 uncii de ciocolată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până la omogenizare. Se răcește până abia călduță, dar încă se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Se amestecă pudra de cacao și 7 linguri de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mic până când este neted și gros, dar încă se toarnă, adăugând mai multă apă cu lingurițe, dacă este necesar. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți untul, 1/3 cană zahăr pudră și coaja de portocală într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ciocolată topită, vanilie și sare; bate până se omogenizează. Bateți în amestec de cacao. Adăugați treptat restul de 3 2/3 căni de zahăr pudră și bateți până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SareSare
5
Se amestecă în Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
6
Așezați 1 strat de tort pe platou.
7
Întindeți 1 1/2 căni de glazură deasupra tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului, învârtindu-se decorativ. Bucle de ciocolată movilă în centrul tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de servire.)
10
* Florile uscate de lavandă sunt disponibile la magazinele de alimente naturale și la unele magazine de alimente specializate și la piețele fermierilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista