Tort De Mure
Tortul de mure durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, ulei de canolan, amestec de budincă de vanilie și fructe tartinabile de mure. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Mure, Tort Cu Firimituri De Mure, și Tort De Brunch Cu Mure.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă și gelatina. Într-un castron mic, bateți ouăle, înlocuitorul de ouă, fructele tartinabile, sosul de mere și uleiul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Se toarnă într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de glazură până se omogenizează.
Se întinde peste tortul răcit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.