Tort De Mousse De Ciocolată V

Tort De Mousse De Ciocolată V
Mousse de ciocolata tort v necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.87 pe portie. Acest desert are 533 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Oreo Mousse Umplut Ciocolată Trifecta Tort Folosind Tort Boss Mix, Ciocolată neagră, Tort de zmeură și Mousse de ciocolată-ghimbir, și Iubitorii De Ciocolata Iaurt Grecesc Ciocolata Mousse Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata și untul nesărat, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
4
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr până când sunt groase și de culoare lămâie. Îndoiți în amestec de ciocolată; deoparte. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 1/8 cană de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în amestecul de ciocolată, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă 2/3 din amestec în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când umplerea este doar fermă în centru. Se lasă să se răcească, apoi se scoate din tigaie și se dă la frigider 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron mediu, bateți smântâna până la vârfuri moi și pliați în amestecul de ciocolată rămas. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți mousse-ul rămas peste tortul răcit și praful cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista