Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză

Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză
Tort irlandez crema de ciocolata Mousse ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lichior de cremă irlandeză, ciocolată semidulce de copt, praf de cafea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză, Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză, și Mousse Cremă De Ciocolată-Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și bateți constant până când termometrul pentru bomboane înregistrează 160 de metri cubi F., aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ouă până se răcește și foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apa fierbinte; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Scoateți ciocolata din apă. Se răcește la luke cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Combinați smântâna și lichiorul de cremă irlandeză într-un castron mediu; bate până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă luke ciocolată caldă topită peste amestecul de ouă și se îndoaie împreună. Îndoiți amestecul de cremă. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în whisky. Mișto. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 9 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, zahărul, pudra de espresso și sarea într-un castron mare până când amestecul se îngroașă și se dizolvă încet panglica când bătăile sunt ridicate, aproximativ 8 minute. Cernem 1/3 de făină și împăturim ușor în amestecul de ouă. Repetați încă de 2 ori (nu amestecați prea mult sau aluatul se poate dezumfla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Rulați cuțit mic ascuțit în jurul laturilor pan pentru a slăbi tort. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți fundul tăvii. Îndepărtați pergamentul. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați tortul în plastic și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Așezați stratul de tort de jos pe platou.
3
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul în timp ce pregătiți benzi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Tapetați foaia mare de copt cu folie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; deasupra cu benzi de hârtie cerată, distanțate. Se amestecă ciocolata semidulce tocată și scurtarea legumelor într-o cratiță mică, grea, la foc mic, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind spatula de glazură metalică, întindeți ciocolata pentru a acoperi benzile uniform și complet, permițând o ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie de copt curată căptușită cu folie. Dați la frigider doar până când ciocolata începe să se întărească, dar este încă foarte flexibilă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți benzile de ciocolată din frigider. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă din folie. Cu partea de ciocolată lângă tort, așezați banda în jurul părții tortului; apăsați ușor pentru a adera (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă de ciocolată, apăsând pe partea neacoperită a tortului, astfel încât capetele benzilor de ciocolată să se întâlnească (dacă capetele se suprapun, folosiți foarfece pentru a tăia orice exces de hârtie și ciocolată). Se da la frigider pana se intareste ciocolata, aproximativ 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia. Prajitura la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Desfaceți 1 pătrat de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Puneți ciocolata pe ambalajul său de hârtie cuptor cu microunde. Gatiti la mare doar pana cand ciocolata incepe sa se inmoaie usor, aproximativ 1 minut (Timpul va varia in functie de puterea cuptorului cu microunde). Întoarceți pătratul de ciocolată pe 1 parte și țineți-l în mână. Lucrând peste foaia căptușită cu folie, trageți curățătorul de legume de-a lungul părților laterale ale ciocolatei, permițând buclelor de ciocolată să cadă ușor pe folie. Formați cât mai multe bucle posibil. Repetați procesul cu pătratele de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați buclele decorativ deasupra tortului, îngrămădind ușor. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Prajitura la frigider.)
4
Cerneti zaharul pudra peste buclele de ciocolata inainte de a servi tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista