Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză

Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză
Tort irlandez crema de ciocolata Mousse ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lichior de cremă irlandeză, ciocolată semidulce de copt, praf de cafea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză, Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză, și Mousse Cremă De Ciocolată-Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și bateți constant până când termometrul pentru bomboane înregistrează 160 de metri cubi F., aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ouă până se răcește și foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apa fierbinte; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Scoateți ciocolata din apă. Se răcește la luke cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Combinați smântâna și lichiorul de cremă irlandeză într-un castron mediu; bate până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă luke ciocolată caldă topită peste amestecul de ouă și se îndoaie împreună. Îndoiți amestecul de cremă. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în whisky. Mișto. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 9 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, zahărul, pudra de espresso și sarea într-un castron mare până când amestecul se îngroașă și se dizolvă încet panglica când bătăile sunt ridicate, aproximativ 8 minute. Cernem 1/3 de făină și împăturim ușor în amestecul de ouă. Repetați încă de 2 ori (nu amestecați prea mult sau aluatul se poate dezumfla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Rulați cuțit mic ascuțit în jurul laturilor pan pentru a slăbi tort. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți fundul tăvii. Îndepărtați pergamentul. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați tortul în plastic și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Așezați stratul de tort de jos pe platou.
3
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Periați cu 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
8
Întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul în timp ce pregătiți benzi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1
Tapetați foaia mare de copt cu folie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; deasupra cu benzi de hârtie cerată, distanțate. Se amestecă ciocolata semidulce tocată și scurtarea legumelor într-o cratiță mică, grea, la foc mic, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind spatula de glazură metalică, întindeți ciocolata pentru a acoperi benzile uniform și complet, permițând o ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie de copt curată căptușită cu folie. Dați la frigider doar până când ciocolata începe să se întărească, dar este încă foarte flexibilă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Scoateți benzile de ciocolată din frigider. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă din folie. Cu partea de ciocolată lângă tort, așezați banda în jurul părții tortului; apăsați ușor pentru a adera (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă de ciocolată, apăsând pe partea neacoperită a tortului, astfel încât capetele benzilor de ciocolată să se întâlnească (dacă capetele se suprapun, folosiți foarfece pentru a tăia orice exces de hârtie și ciocolată). Se da la frigider pana se intareste ciocolata, aproximativ 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia. Prajitura la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Desfaceți 1 pătrat de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Puneți ciocolata pe ambalajul său de hârtie cuptor cu microunde. Gatiti la mare doar pana cand ciocolata incepe sa se inmoaie usor, aproximativ 1 minut (Timpul va varia in functie de puterea cuptorului cu microunde). Întoarceți pătratul de ciocolată pe 1 parte și țineți-l în mână. Lucrând peste foaia căptușită cu folie, trageți curățătorul de legume de-a lungul părților laterale ale ciocolatei, permițând buclelor de ciocolată să cadă ușor pe folie. Formați cât mai multe bucle posibil. Repetați procesul cu pătratele de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați buclele decorativ deasupra tortului, îngrămădind ușor. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Prajitura la frigider.)
4
Cerneti zaharul pudra peste buclele de ciocolata inainte de a servi tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista