Tort de morcovi parfumat și sănătos

Tort de morcovi parfumat și sănătos
Tortul de morcovi parfumat și sănătos necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, semințele de mac, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Sănătos De Morcovi, Tort Sănătos De Morcovi, și Sănătos Morcov Tort Tocatoare, Gf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina integrală de grâu, făina de tort, zahărul brun, scorțișoara, roșcovul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și turnați melasa, uleiul, ouăle și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă până se umezesc ingredientele uscate, apoi se amestecă coaja de portocală, coaja de lămâie, stafidele, smochinele, semințele de mac, morcovii și nucile pecan până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 1 oră și 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat. Se răcește timp de 30 de minute înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista