Tort de morcovi fără zahăr
Tortul de morcovi fără zahăr necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 497 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de rapiță, făină auto-crescătoare, bicarbonat de sodă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Paște. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort de morcovi sănătos Milkshake (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi), Tort De Morcovi Vegan Fără Zahăr, Fără Grăsimi, și Tort sănătos de morcovi din hrișcă (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre, fără gluten, vegan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C fan / Gas mark
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort de 18 cm cu pergament de copt. Puneți deoparte 12 nuci pecan și tocați aproximativ restul.
Într-un castron mare, amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodă, xilitolul și nucile pecan tocate.
Într-un castron sau ulcior separat, bateți ouăle și uleiul de rapiță împreună.
Se toarnă în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Se amestecă prin morcov și sultane. Puneți lingura în cositorul căptușit, neteziți suprafața și apăsați pecanele întregi pentru a forma un cerc în jurul marginii.
Gatiti timp de 1 ora - 1 ora 10 minute pana cand Blatul Se simte elastic la atingere si o frigaruie introdusa in tort iese curata. Verificați după 50 de minute, dacă tortul devine prea întunecat, acoperiți ușor cu folie. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute, apoi se întoarce și se lasă să se răcească.
Se servește ușor cald sau rece. Acest tort se păstrează până la cinci zile într-o cutie. Înainte de servire, stropiți cu sirop de agave dacă aveți un dinte dulce.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu morcovi. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.