Tort De Morcovi Foarte Bun

Tort De Morcovi Foarte Bun
Această rețetă servește 10 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână o mână de stafide, cremă de brânză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mănâncă Ușor Bine: Tort De Morcovi Butterscotch (Caramelizat) , Bun pentru tine sos de tofu cu ghimbir de morcovi, și Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi de tort din metal rotund de 9 cm de 2 inci cu Pam adăugat făină. Dacă utilizați tigăi de tort întunecate, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tăiați morcovii. Aruncați-le cu 1 cană de zahăr granulat și puneți-le într-o strecurătoare așezată peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsați morcovii cu zahăr să stea aproximativ 20 de minute pentru a se scurge. Apăsați ocazional, drenând lichidul până când ați colectat 1 cană (nu este nevoie să o păstrați, doar aruncați-o).Între timp, topiți untul într-o cratiță setată la foc mediu. Gatiti-l pana cand dezvolta o aroma de Nuci si incepe sa devina maro chiar in jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă untul rumenit într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați zahărul brun închis în unt și amestecați bine. Se amestecă ouăle, unul câte unul, apoi se amestecă vanilla.In un alt castron, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se încorporează. Se amestecă morcovii îndulciți, ananasul scurs, nucile și stafidele.Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort și gătiți timp de 40-50 de minute sau până când se face testul de prăjituri. Dacă utilizați două rafturi, comutați rafturile la jumătate, astfel încât ambele prăjituri să se gătească uniform. Notă: prăjiturile mele au fost făcute în 40 de minute și am folosit Tigăi întunecate și 325 de grade F, așa că verificați la 40 de minute.Se răcește prăjiturile pe un raft timp de 10 minute, apoi se întoarce din tigaie și se răcește complet. Pregătiți glazura. Bateți împreună crema de brânză și untul. Se amestecă zahărul, vanilia și sucul de lămâie. Dacă doriți un plus de tartness, amestecați puțină smântână. Bateți până devine ușor și pufos. Tort de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista