Tort De Morcovi Foarte Bun
Această rețetă servește 10 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână o mână de stafide, cremă de brânză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mănâncă Ușor Bine: Tort De Morcovi Butterscotch (Caramelizat) , Bun pentru tine sos de tofu cu ghimbir de morcovi, și Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi de tort din metal rotund de 9 cm de 2 inci cu Pam adăugat făină. Dacă utilizați tigăi de tort întunecate, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tăiați morcovii. Aruncați-le cu 1 cană de zahăr granulat și puneți-le într-o strecurătoare așezată peste un castron mare.
Lăsați morcovii cu zahăr să stea aproximativ 20 de minute pentru a se scurge. Apăsați ocazional, drenând lichidul până când ați colectat 1 cană (nu este nevoie să o păstrați, doar aruncați-o).Între timp, topiți untul într-o cratiță setată la foc mediu. Gatiti-l pana cand dezvolta o aroma de Nuci si incepe sa devina maro chiar in jurul marginilor.
Se toarnă untul rumenit într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească timp de 2 minute.
Adăugați zahărul brun închis în unt și amestecați bine. Se amestecă ouăle, unul câte unul, apoi se amestecă vanilla.In un alt castron, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se încorporează. Se amestecă morcovii îndulciți, ananasul scurs, nucile și stafidele.Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort și gătiți timp de 40-50 de minute sau până când se face testul de prăjituri. Dacă utilizați două rafturi, comutați rafturile la jumătate, astfel încât ambele prăjituri să se gătească uniform. Notă: prăjiturile mele au fost făcute în 40 de minute și am folosit Tigăi întunecate și 325 de grade F, așa că verificați la 40 de minute.Se răcește prăjiturile pe un raft timp de 10 minute, apoi se întoarce din tigaie și se răcește complet. Pregătiți glazura. Bateți împreună crema de brânză și untul. Se amestecă zahărul, vanilia și sucul de lămâie. Dacă doriți un plus de tartness, amestecați puțină smântână. Bateți până devine ușor și pufos. Tort de îngheț.