Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 596 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Morcov, Tort De Morcovi Cu Trei Straturi, și Tort De Morcovi Cu Trei Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți ușor și făinați tigăile pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3
Puneți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și cacao într-un bol de amestecare și amestecați împreună pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Puneți zaharurile într-un bol mare de amestecare și amestecați uleiul de arahide. Apoi bateți ouăle, câte 1 pe rând, urmate de vanilie. Când este complet amestecat, adăugați amestecul de făină dintr-o dată și amestecați doar până se omogenizează. Se amestecă morcovii răzuți și nucile pecan. Împărțiți aluatul uniform între cele 3 tigăi de tort. Aruncați fiecare tigaie brusc pe tejghea de la o înălțime de aproximativ 6 inci pentru a îndepărta orice buzunare de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 25 de minute sau până când centrul se întoarce ușor când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți din cuptor și puneți-l pe rafturile de răcire până se răcește complet; apoi desfaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Așezați 1 dintre straturile de tort, cu partea de jos în sus, pe o farfurie sau pe un piedestal. Lingurați aproximativ 1/4 din glazură pe strat și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați un al doilea strat, cu partea de jos în jos, deasupra primului și întindeți cu o cantitate egală de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați stratul final, partea de jos în jos, deasupra celorlalte și înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă. A se păstra într-o zonă rece, dar nu refrigerată, până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Așezați untul în vasul de amestecare al unui mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Se amestecă la viteză medie doar până când untul începe să devină maleabil, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Adăugați crema de brânză, în bucăți, și amestecați până se amestecă bine. Adăugați încet zahărul și vanilia cofetarilor și amestecați până se amestecă. Creșteți ușor viteza mixerului și continuați să amestecați timp de 2 până la 3 minute, până când glazura devine ușoară și pufoasă.