Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.63 pe portie. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar, și Cupcakes cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177° / 180C / marca de gaz 4.Pentru cupcakes: tapetați 24 de forme de cupcake (2 cutii de briose standard cu 12) cu căptușeli sau unt și făinați-le.Pentru prăjituri stratificate: unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci sau trei cu diametrul de 8 inci. Linia de jos a tigăi cu pergament, unt și hârtie de făină; atingeți excesul de făină.Dacă folosiți nuci, prăjiți-le ușor pe o tavă de copt sau pe o tigaie, aproximativ 4-5 minute. Lăsați să se răcească înainte de a le prelucra fin.Între timp, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul măcinat într-un castron mediu pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Tăiate în Felii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gătit Mămăligă
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați feliile de ananas într-un blender și adăugați câteva sucuri din cutie. Aruncați excesul de lichid. Puree până se omogenizează și se fixează aside.In un castron mare separat, bateți zaharurile, piureul de ananas și uleiul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia, morcovii și ghimbirul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5
Adăugați nucile și stafidele, dacă le folosiți.Pentru cupcakes: împărțiți aluatul între formele de cupcake, umplând 3/4 din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6
Coaceți cupcakes 14 până la 18 minute sau până când un tester introdus în centrul unuia iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să se răcească în tigăi timp de aproximativ 5 minute.
8
Transferați prăjiturile într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1
Așezați glazura de brânză cremă de arțar într-o pungă de conducte prevăzută cu vârful ales și țeavă pe cupcakes răcite în consecință.Pentru prăjiturile stratificate: pentru a asambla o prăjitură stratificată, cu o spatulă offset, înghețați partea superioară a unei prăjituri și așezați cealaltă prăjitură deasupra. Repetați pentru un tort cu trei straturi. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu un strat subțire de glazură, răciți tortul aproximativ 30-45 de minute. Înghețați tortul complet pentru a acoperi și decora cu vârtejuri deasupra. Chill tort timp de cel puțin 30 de minute sau până la glazura este setat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire