Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 545 calorii. Este perfect pentru Paște. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Un amestec de praf de copt, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă Ii, Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și părțile laterale ale tigaie 13x9-inch cu scurtarea sau spray de gătit; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, praf de copt, 1 linguriță de vanilie și sarea; bate la viteză mică 1 minut. Se amestecă morcovii și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele și 1 linguriță de vanilie cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până se omogenizează și se întinde. Tort de îngheț. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista