Tort De Morcovi Brazilian
Tortul Brazilian de morcovi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei de gătit, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt 9x13.
Așezați morcovii, ouăle și uleiul într-un blender sau castron al unui robot de bucătărie. Procesați până când morcovii sunt tocați mărunt.
Se toarnă amestecul de morcovi într-un bol de amestecare. Se amestecă 2 căni de zahăr până se omogenizează bine. Se amestecă făina și praful de copt; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară revine când este ușor atinsă, aproximativ 40 de minute.
Între timp, faceți glazura punând untul, 1 cană de zahăr, amestecul instant de băuturi cu ciocolată caldă și laptele într-o tigaie. În timp ce amestecați, încălziți până aproape fierbe la foc mediu-mare până când amestecul se îngroașă. Când prăjitura este gata, scoateți din cuptor și întindeți imediat glazura uniform deasupra.