Tortul de morcovi este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 657 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nucșoară, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci și 3 inci adâncime. Tapetați fundul cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
4
Puneți morcovii într-un bol mare de amestecare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Puneți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea în vasul unui robot de bucătărie și procesați timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
6
Adăugați acest amestec la morcovi și aruncați până când sunt bine acoperiți cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
7
În vasul robotului de bucătărie combinați zahărul, zahărul brun, ouăle și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Iaurt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
8
Cu procesorul încă rulează burniță în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
9
Se toarnă acest amestec în amestecul de morcovi și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
10
Se toarnă în tigaia pregătită pentru tort și se coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 45 de minute. Reduceți focul la 325 grade F și coaceți încă 20 de minute sau până când tortul ajunge la 205 până la 210 grade F în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Formă De Tort
11
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați tortul să se răcească 15 minute în tigaie. După 15 minute, întoarceți tortul pe un suport și lăsați tortul să se răcească complet. Înghețați cu glazură de brânză cremă după ce tortul s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
8 uncii cremă de brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
13
2 uncii unt nesărat, temperatura camerei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
14
1 linguriță extract de vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
15
9 uncii zahăr pudră, cernut, aproximativ 2 căni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
16
În vasul unui mixer de stand cu atașament cu palete, combinați crema de brânză și untul pe mediu doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
17
Adăugați vanilia și bateți până se combină. Cu viteza scăzută, adăugați zahărul pudră în 4 loturi și bateți până se omogenizează între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
18
Puneți glazura la frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de utilizare.