Tort de migdale și morcovi
Dacă 88 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de migdale și morcovi ar putea fi un remarcabil fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tort de morcovi și migdale, Tort De Migdale Cu Morcovi, și Tort de morcovi plăcinte Whoopie cu glazură de brânză cremă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Generos unt și făină o formă de primăvară de 10 inci sau o tigaie cu tort canelat. Prăjiți migdalele pe o foaie de copt cu margini timp de aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Transferați migdalele pe o farfurie mare pentru a se răci la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Într-un bol mare de amestecare, folosind o furculiță, amestecați făina cu praful de copt, coaja de lămâie și un vârf de sare. Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele prăjite cu zahărul până la o pulbere fină; nu lăsați nucile să se transforme într-o pastă.
Adăugați pudra de migdale în amestecul de făină din castron.
Adăugați morcovii în procesor și bateți până se toacă foarte fin; adăugați-le în castron.
Adăugați gălbenușurile de ou în castron și amestecați până se omogenizează.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin vârfuri ferme. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile de ou în amestecul de morcovi pentru a-l slăbi, apoi pliați ușor albușurile rămase până când aluatul este doar amestecat.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 30 de minute sau până când tortul este doar setat.
Transferați tortul într-un suport și lăsați-l să se răcească ușor în tigaie. Desfaceți tortul pe un vas de servit. Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul cofetarilor deasupra.
Se servește cald sau la temperatura camerei.