Tort de migdale și morcovi

Tort de migdale și morcovi
Dacă 88 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de migdale și morcovi ar putea fi un remarcabil fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tort de morcovi și migdale, Tort De Migdale Cu Morcovi, și Tort de morcovi plăcinte Whoopie cu glazură de brânză cremă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Generos unt și făină o formă de primăvară de 10 inci sau o tigaie cu tort canelat. Prăjiți migdalele pe o foaie de copt cu margini timp de aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Transferați migdalele pe o farfurie mare pentru a se răci la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Într-un bol mare de amestecare, folosind o furculiță, amestecați făina cu praful de copt, coaja de lămâie și un vârf de sare. Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele prăjite cu zahărul până la o pulbere fină; nu lăsați nucile să se transforme într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați pudra de migdale în amestecul de făină din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați morcovii în procesor și bateți până se toacă foarte fin; adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Adăugați gălbenușurile de ou în castron și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin vârfuri ferme. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile de ou în amestecul de morcovi pentru a-l slăbi, apoi pliați ușor albușurile rămase până când aluatul este doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 30 de minute sau până când tortul este doar setat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați tortul într-un suport și lăsați-l să se răcească ușor în tigaie. Desfaceți tortul pe un vas de servit. Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul cofetarilor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista